Onlineschoolfoto

Onlineschoolfoto.nl

 

Kiest u voor het gemak van onlineschoolfoto.nl dan hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bestellingen.

Alles wordt vakkundig afgehandeld door onze vaklab medewerkers

 

Vooraf worden de verkoopprijzen besproken en zal er een prijslijst worden aangemaakt die je als fotograaf gaat gebruiken voor de scholen die je gaat fotograferen.


Samen met ons worden producten besproken die je dan vervolgens kan gaan aanbieden, keuze uit standaard produkten, maar ook eigen wensen zijn mogelijk.

Wij zullen dan vervolgens jouw logo uploaden en als ouders inloggen op onlineschoolfoto.nl of op jouw eigen site zien ze jouw logo en jouw huisstijl kleuren.

De betalingen van de orders lopen vervolgens via de ideal aansluiting van onlineschoolfoto.nl en per maand ontvangt u het bedrag op uw rekening (minus afdrukkosten en idealkosten).

Per geplaatste bestelling ontvangt u vervolgens een mail met de gegevens van de bestelling.

Deze mail wordt ook naar uw klant en onlineschoolfoto.nl gestuurd en wij zullen vervolgens de orders naar behoren gaan afhandelen.

Als ouders vragen of opmerkingen hebben kunnen ze het contactformulier op de website invullen of bellen met onze helpdesk medewerkers

 

Er zijn verschillende manier om van onze diensten of die van onze partner Fotoprotools.nl gebruik te maken, zie de onderstaande infographic.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met: Tim Kruit, Tel: +3110 333 0213

 

 

 


Vakmanschap voor een goede prijs

 Op zoek naar een goedkoop professioneel fotovaklab die jouw volledige productieproces uit handen neemt als schoolfotograaf?

Neem direct contact op!

 

Onlineschoolfoto.nl is een klein fotovaklab welke gespecialiseerd is in het afdrukken van schoolfoto's en deze op de juiste manier bezorgen bij de klant. Hiermee ontzorgen wij u als schoolfotograaf. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken of wij u kunnen helpen.

Waarmee onderscheiden wij ons?
 - Consumentgerichte CMS
 - Snelle levering
 - Sterk concurrerende prijzen
 - Geen abonnements-/opstartkosten
 - Helpdeskondersteuning fotograaf/consument
Waarmee bij jou helpen
Wij kunnen uw volledige productie proces uit handen nemen. Hierdoor staat uw vakmanschap voorop. U hoeft de foto's alleen maar te uploaden en wij zorgen ervoor dat de foto's bij de klant komen. Wij zijn gericht op gemak voor de consument en u als fotograaf. U bepaald de marges. 
 
Copyright ©onlineschoolfoto All rights reserved.